Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Skolgatan 6B

MÄRSTA
• Säkerhetsdörr • Renoverat kök • Stambytt badrum • Balkong i bra solläge Välkommen till denna renoverade och trivsamma trea i lugnt och centralt läge. Lägenheten är väldisponerad och har två stora sovrum, stilrent renoverat kök, helkaklat badrum med golvvärme, rymligt vardagsrum, hall med bra förvaring och balkong i härligt solläge. Bekvämt i samma hus finns två tvättstugor, källarförråd och cykelförråd. Det finns även en gemensam uteplats att nyttja. Här bor du i en förening som nyligen genomfört flera bra renoveringar som installation av bergvärme, stambytt badrum, renoverat fasad och balkonger samt bytt till säkerhetsdörrar för lägenheterna. På Skolgatan bor du i ett av Märstas bästa lägen. Här omges du av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor. Bara en kort promenad till både Märsta Centrum och Märsta Station, varifrån tågen tar dig till Stockholm och Uppsala på ca 25 min vardera och buss till Arlanda och Sigtuna ca 15 min. Varmt välkommen på visning och för mer information kontakta mäklaren.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
71 KVM
Lgh nummer
1010-1A19
Våning
3 av 3
Avgift
4 369 KR
inkl värme, vatten, grundutbud Com Hem för kabel-tv
Adress
Skolgatan 6B
Postnummer
19534
Ort
MÄRSTA
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  71 KVM
  HALL
  Ljus och välkomnande hall med garderober längst väggen och snygg skoskåp. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ljust laminat.
  KÖK
  Stilrent kök från 2016 med vita köksluckor med push-öppning i högglans och fin bänkskiva i granit. Gott om förvaring och praktisk spotlight belysning under skåp. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt och diskmaskin. Snygg platsbyggd vinhylla längst väggen. Väggarna är målade och på golvet ligger laminat.
  VARDAGSRUM
  Stort och ljust vardagsrum med flera möblerings möjligheter. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen i härligt solläge. Väggarna är målade och på golvet ligger laminat.
  BALKONG
  Rymlig och möblerbar balkong i härligt solläge.
  SOVRUM 1
  Stort sovrum med ljusa väggar. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderob m.m. Sovrummet nås från hallen.
  SOVRUM 2
  Mysigt sovrum med målade väggar. Sovrummet nås från köket.
  BADRUM
  Helkaklat och stambytt badrum från 2015 med golvväre. Utrustningen består av WC, dusch med glasvägg, spegelskåp och praktisk handdusktork. Här finns stilren vattenfallskran och snyggt handfat från Svedbergs.
  ÖVRIGT
  Förråd finns i källaren.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1956
  Fönster
  2-glas
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2015-02-02
  Energideklaration
  Utförd
  Övrigt
  Det finns en gemensam uteplats för de boende Föreningen har även en fin innergård.
 • Förening
  Namn
  Brf Märstahöjden
  Allmänt om föreningen
  Föreningen består av 98 lägenheter och 10 lokaler med hyresrätt (6 st med verksamhet och 4 förråd) i flerbostadshus. Brf Märstahöjden registrerades 2014-10-15 och är en äkta bostadsrättsförening. Tomtytan är 10 708 kvm och innehas med äganderätt. Byggnadens totalyta är 7012 kvm, varav 5822 kvm utgör lägenhetsyta och 602 kvm utgör lokalyta. Bergvärme med oljepanna för stödvärme. Lägenheterna har vattenburna radiatorer. Tvättstuga och cykelförråd finns i källarplanen.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Bredband. Leverantör: ComHem
  Parkering
  Det finns 11 garageplatser. Det finns 49 parkeringsplatser varav två är gästplatser. Till garage och parkering är det separat kö. Garageplats kostar 700 - 900 kr/mån beroende på storlek Parkeringsplats kostar 300 kr/mån
  Renoveringar
  ca 2000: Yttertak. 2015-2016: Stambyte och nya badrum 2015-2016: Renovering av fasad, fönster och balkonger 2015-2016: Nya säkerhetsdörrar till lägenheterna 2014: OVK, godkänd. 2008: Bergvärme 2020: Planering av upprustning av tvättstugor
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 369 KR inkl värme, vatten, grundutbud Com Hem för kabel-tv
  Andel i föreningen
  1,18%
  Kommentar till nettoskuldsättningen
  Då föreningen inte redovisar andel av årsavgift kan nettoskulden inte beräknas.
  Total Driftskostnad
  6 912 kr/år
  El: 4 800 KR
  Renhållning: 2 112 KR
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och påverkas av den boendes förbrukning och vilka avtal som finns med el- och försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett förråd. I källarplanet finns även två av föreningens tvättstugor och cykelrum.
 • Balkong & parkering
  Balkong i trivsamt högt och privat läge med fin utsikt. Här ges sol långa dagar och balkongen rymmer sittgrupper och växter.
  Parkering
  Det finns gatuparkering längs närliggande Södergatan. Föreningen har 11 garageplatser och 49 parkeringsplatser varav två är gästplatser. Till garage och parkering är det separat kö.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Skolgatan har du promenadavstånd till både Märsta Centrum och Märsta Station. Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor. Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Längs Södergatan finns restauranger, närlivs, frisör och vårdcentral. Från Skolgatan har du promenadavstånd till både Märsta Station och Märsta Centrum samt direkt närhet till trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. Närliggande Sätuna Torg är under pågående renovering och här är ett nytt torg planerat vilket kommer bli en helt ny knutpunkt i centrala Märsta med nya affärslokaler. I Märsta Centrum finns ett större utbud av närservice, livsmedelsbutiker, gym, apotek, systembolag, restauranger och shopping.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på mellan 15 till 5 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm, Uppsala och Arlanda.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
1 750 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Stilrent renoverat kök från 2016
Matplats intill fönstret
Ljust vardagsrum
Härlig balkong
Sovrum 1
Sovrum 2
Ljus och rymlig hall
Stambytt duschrum 2015
Skolgatan 6B

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!