Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Sätunavägen 15B

Märsta
Äntligen en mycket välplanerad tvåa med låg avgift i centrala Märsta! På de välplanerade kvadratmeterna erbjuds en tvåa med hög funktion och standard med stilrena och enhetliga ytskikt som vitmålade väggar och matchande trälaminatgolv. I sovrummet ryms en dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler för exempelvis förvaring. Även vardagsrummet är enkelt att inreda och rymmer TV-hörna, matplats för 4 -6 personer samt övriga möbler för att skapa ett trivsamt boende. Fönsterpartierna i både vardagsrum och kök ger tillsammans extra ljus och rymd. Modernt och ljust kök som går i vitt med rostfria maskiner som inbyggnadsugn, fläkt, micro samt integrerad diskmaskin, spishäll och kyl/frys. I köket ligger även en vit laminatbänkskiva och vitt kakel upp till tak. Hallen har plats för hathylla och skoställ samt en stor garderob bakom skjutdörrar i glas vilket ger bra med förvaringsutrymme. Rymligt badrum med stor duschdel. Bekvämt läge på bottenplan utan trappor och direkt tillgång till källarförråd, tvättstuga och cykelförråd. Från lägenheten nås föreningens innergård enkelt där det finns sittgrupper, grillplats, boulebana och paviljong. Det finns bastu i grannhuset nr 13. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar, här kan du köpa ett parkeringstillstånd för 500 kr/år och nyttja ett större antal platser nära lägenheten. På populära Sätunavägen bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
39 KVM
Lgh nummer
9
Våning
av 3
Avgift
2 531 KR
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Adress
Sätunavägen 15B
Postnummer
19546
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  39 KVM
  Allmänt
  Lägenheten är ombyggd till en tvåa. Enligt föreningens registrering är lägenheten en 1 rok.
  Hall
  Mycket praktisk hall med klädhängare och plats för skoställ. Bra förvaring i helväggsgarderob bakom spegelskjutdörrar. Vitmålade väggar och ett snyggt trälaminatgolv som går enhetligt i hela lägenheten utan trösklar.
  Vardagsrum
  Vardagsrum som är enkelt att inreda med plats för tv-hörna, matgrupp för 4-6 personer samt övriga möbler. Mycket trevlig och social planlösning med en halvöppen lösning mot köket. Vitmålade väggar och en vit fondtapet tillsammans med det genomgående trälaminatgolvet.
  Sovrum
  Tack vare de välplanerade kvadratmeterna får lägenheten ett stort sovrum som rymmer dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som byrå. Vitmålade väggar och trälaminatgolv.
  Kök
  Ljust och modernt kök med fullutrustad maskinpark: Rostfri ugn, micro och fläkt. Spishäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket går i vitt tillsammans med ett vitt kakel på väggarna upp till tak ovan köksbänken. Laminatskiva i vitt. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Badrum med rymlig duschhörna. Badrumsskåp med spegelluckor och spotlights, handfat, handdukshängare, WC. Vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1964
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2018-02-06
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  132 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Husaren
  Allmänt om föreningen
  Föreningen Husaren äger fastigheterna Sätuna 3:186 och Sätuna 3:187 belägna på Sätunavägen. De fem bostadshus är byggda 1964 och har adresserna Sätunavägen: 9 A-C, 11 A-D, 13 A-F, 15 A-E, 17 A-D. Gårdarna mellan husen är smakfullt planerade med träd, buskar och rabatter. Vidare finns det 2 grillplatser med lusthus, lekplatser och en boulebana. I föreningen finns 164 lägenheter mmed en total yta om 10 982 kvm. Föreningens medlemmar kan nyttja den gemensamma bastun. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se/norrastorstockholm/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV:e via Comhem. HSB Husaren har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandbolaget med start 2017-01-01. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni
  Parkering
  För garage och p-plats har HSB separata köer. Är man boende får man köpa ett P-tillstånd, som kostar 750 kr/år, med detta tillstånd är det fritt att parkera på samtliga lediga platser på Sätunavägen. Är man besökande löser man sin P-biljett och parkerar där det finns en ledig plats. -47 varmgarage. -31 kallgarage, 24 motorvärmarplatser. -4 husvagnsplatser. Det finns även flera parkeringsplatser som går att hyra.
  Renoveringar
  2010-2012 Relining 2010-2014 Byte av vattenrören 2015 - Större balkonger samt inglasning 2017 - Exteriörbelysning, fönsterrenovering eller fönsterbyte 2018 - Målning av trapphus, vipportar (varmgarage), bergvärme. Gårdsrenovering. Byte av 4 tvättmaskiner. 2019 - Renovering av husgavlar Planerade renoveringar: Isolera de sista gavlarna Renovera hustaken
  Ekonomi
  Enligt föreningens hemsida kommer inga avgiftshöjningar att ske under år 2020.
  Övrigt
  Brf Husaren information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/husaren/
  Överlåtelseavgift
  1 190 KR
  Pantsättningsavgift
  476 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  2 531 KR I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband.
  Andel i föreningen
  0,36333%
  Andel av årsavgift
  0,36333%
  Reparationsfond
  2 893 KR
  Total Driftskostnad
  4 500 kr/år
  El: 3 000 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag. Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt upphandlat avtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  I samma hus finns tvättstuga och lägenhetens förråd. Det finns även cykelförråd i huset med utgång till gatan. I närliggande hus 13 finns en grovtvättstuga och även bastu.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det trivsamma Sätuna ligger mycket centralt med Märsta Station en kort promenad bort och är omgivet av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Från Sätunavägen har du direkt närhet till trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. I omgivningarna runt föreningens mark finns trevliga innergårdar med grillplatser och sittgrupper. Här har du även nära till förskolor och skolor som Sätunaskolan och Norrbackaskolan. Nära Märsta Station och Sätuna Torg som erbjuder livsmedelsbutik, vårdcentral, restauranger och caféer. Det finns gym i närheten och det är även promenadavstånd till Märsta Centrum där det finns ett större utbud av närservice, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, restauranger och shopping.
  Kommunikation
  Promenadavstånd till Märsta Station. Längs Stationsgatan går även bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från stationen går bussar till Sigtuna och Arlanda, och du tar dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 450 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum/Matplats
Sovrum
Sovrum
Kök
Kök
Hall
Hall
Badrum
Badrum
Planlösning
Grillplats och boulebana på gården
Innergården

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!