Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Sätunavägen 14E

Märsta
Välkomna till en superfin gavel-trea med fönster i tre väderstreck som helrenoverats 2016 och där alla ytskikt är nya. Hela köket är nytt och även badrummet är helrenoverat. Badrummet har dessutom byggts ut och blivit större, och rymmer numer en duschdel med extra stora duschdörrar samt tvättdel med arbetsbänk och skåp ovan. Genomgående i lägenheten går ekparkettgolv och ljust målade väggar. All el har dragits om och gömts undan tillsammans med ny elcentral. Nya dörrfoder, trösklar, lister och innerdörrar. Köket går i vitt med rostfria beslag och rostfria maskiner. Bekvämt belägen på 1 trappa där sluttningen ändå ger lägenheten ett lite högre läge och gavelläget ger mycket ljus. I samma hus finns bastu och relaxavdelning, cykelförråd, lägenhetens förråd samt tvättstuga. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar. Här bor du centralt med promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
70.5 KVM
Lgh nummer
134
Våning
1 av 3
Avgift
4 498 KR
Inkl värme, vatten, kabel-TV och BR-tillägget i hemförsäkringen. Avgift 190 kr/mån för bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
Adress
Sätunavägen 14E
Postnummer
19541
Ort
Märsta
Område
Märsta - Sätuna
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  70.5 KVM
  Hall
  Hall med plats för klädhängare och skoställ. Förvaring i stor garderob med spegeldörrar. Längre in i hallen finns en inbyggd garderob. Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Kök
  Helrenoverat kök från 2016 som går i vitt med rostfria beslag och rostfri maskinpark. Köksbänken har höjts till arbetsvänlig höjd och bra belysning finns under skåpen. Gott om förvaring i skåp och lådor. Snyggt liggande kakel och bänkskivor i ek. Ekparkett på golvet och målade väggar. Maskinparken är från 2016 och består av kyl/frys från Samsung, induktionshäll från Bosch, ugn från Bosch, fläkt från Electrolux diskmaskin från Bosch och inbyggd micro. Utgång till den inglasade balkongen i väst med kvällssol.
  Badrum
  Nytt badrum 2016. Badrummet har byggts ut och är större än standard vilket ger gott om svängrum och har gett möjlighet att ha en större duschhörna med 90x90 dörrar samt en tvättdel med arbetsbänk och skåp. Takdusch, handdukstork, WC, tvättmaskin, förberett för torktumlare och handfatskommod med förvaring. Fönstret har gjorts om till spegel med inbyggt hyllplan framför. Helkaklat med liggande kakel och gråsvart klinker med golvvärme.
  Sovrum 1
  Rymligt och lättmöblerbart sovrum med helväggsgarderob med skjutdörrar. Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Sovrum 2
  Även sovrum 2 är rymligt och enkelt att möblera. Ekparkett på golvet och målade väggar.
  Vardagsrum
  Vardagsrum med fönster i två väderstreck tack vare gavelläget vilket ger ett härligt ljusinsläpp och extra rymd. Här ryms TV-hörna, extra matgrupp och övriga möbler. Ekparkett på golvet och målade väggar.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1962
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2018-02-06
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  132 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Stor inglasad balkong i väst med eftermiddagssol.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Arenberga
  Allmänt om föreningen
  Föreningen bildades år 1962 vilket även är byggnadernas byggår. Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:186 och Sätuna 3:187. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 25 trapphus med adresserna Sätunavägen 8 A-C, 10 A-C, 12A-D, 14 A-E, 16 A-F, 18 A-D. -Lägenheter : 228 st -Lokaler och förråd: 27 st -Varmgarage: 39 st -Kallgarage: 42 st -P-platser med motorvärmare: 20 st -3 st husvagnsplatser. Övriga kommentarer - I föreningen finns bastu och relaxavdelning - Föreningen har sedan 2013 en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Engångs-årsavgift 300 kr tillsammans med en halvårsavgift, 150 kr betalas också endast en gång. Läs mer på www.hsb.se. Kommande avgiftsförändringar: Enligt föreningens 5-åriga verksamhetsplan beräknas avgifterna att höjas med 4 %, 2017, 2018 och 2019. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV via Comhem. HSB Arenberga har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandbolaget med start 2017-01-01. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni. För detta betalar medlemmarna 190 kr/mån, en obligatorisk avgift som läggs på månadsavgiften.
  Parkering
  För garage och p-plats har HSB separata köer. Är man boende får man köpa ett P-tillstånd, som kostar 500 kr/år, med detta tillstånd är det fritt att parkera på samtliga lediga platser på Sätunavägen. Besökare parkerar på samma parkeringsplatser mot avgift (P-automat, 2 kr/tim eller 20kr/dygn).
  Renoveringar
  2017 - Total upprustning av gården. Två nya tvättmaskiner. 2016 - Nya balkonger. 2016 - OVK och rensning av ventilationskanaler. 2015 - Termostatventiler och byte av stamventiler. 2013-2014 - Vattenrörs-byte 2011 - Samtliga brandvarnare utbytta 2011-2012 - Relining av stammar Föreningen har en 20-årig underhållsplan som uppdateras löpande: - Fönsterrenovering år 2020. - Byte av samlingsledningen för avlopp på Sätunavägen 10 För ytterligare information se bifogad årsredovisning
  Ekonomi
  Kommande avgiftsförändringar: Enligt föreningens 5-åriga verksamhetsplan beräknas avgifterna att höjas med 4 % 2017, 2018 och 2019.
  Övrigt
  Brf Arenbergas hemsida: www.hsb.se/arlanda/brf/arenberga/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 498 KR Inkl värme, vatten, kabel-TV och BR-tillägget i hemförsäkringen. Avgift 190 kr/mån för bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
  Andel i föreningen
  0,5252%
  Andel av årsavgift
  0,5252%
  Total Driftskostnad
  6 204 kr/år
  El: 5 100 KR
  Försäkring: 1 104 KR
  Beräknat antal pers
  3
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och baseras på varje boendes förbrukning och vilket avtal som finns med försäkrings- och elbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett källarförråd hör till lägenheten och finns i samma hus. I samma hus finns tvättstuga och relaxavdelning/bastu. Cykelförråd finns i huset.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det trivsamma Sätuna ligger mycket centralt med Märsta Station en kort promenad bort. Här har du även nära till förskolor, skolor, fina parker, fotbollsplaner och Sätuna Torg med restauranger, caféer och livsmedelsbutik. Det finns även gott om trevliga motionsleder och naturområden. Inom promenadavstånd finns gym och även Märsta Centrum med stort utbud av livsmedelsbutiker, shopping och närservice.
  Kommunikation
  Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Karta
Utgångspris
1 695 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Vardagsrum

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!