Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993
Kommande

Sätunavägen 10C, 1 tr

Märsta
Sällsynt välrenoverad och välskött trea med nytt badrum från 2022. Totalrenoverad och bekvämt belägen endast 1 trappa upp! Från år 2017 och frammåt så har hela lägenheten totalrenoverats, med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Hela köket har fått nya stommar och ny planering med en komplett maskinpark. Infällda spotlights i tak och nya innerdörrar. Uppgraderad el och helt nytt badrum från år 2022. Två sovrum som är enkla att möblera, det ena med en helväggsgarderob. Hall med både klädkammare och garderob och vardagsrummet är rymligt med utgång till en stor inglasad balkong. I samma hus finns lägenhetens källarförråd och cykelförråd med egen utgång till gatan. Tvättstugan ligger precis i huset bredvid, nr 12, och föreningen har även en bastu. På föreningens innergård finns trevliga uteplatser och grillplatser. Föreningen har flera alternativ till parkeringsplatser och besöksparkeringar. Som medlem i föreningen kan du köpa ett parkeringstillstånd för 800 kr/år och utnyttja alla föreningens gästplatser. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till både Märsta station och Märsta Centrum i ett lugnt och trivsamt område med naturen inpå knuten. Från Märsta Station tar du dig till Stockholms C och Uppsala C på ca 20-25 min och till Arlanda Flygplats på ca 15 min.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
70.5 KVM
Lgh nummer
60
Våning
1 av 3
Avgift
4 917 KR
Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
Adress
Sätunavägen 10C, 1 tr
Postnummer
19541
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  70.5 KVM
  Allmänt
  Hela lägenheten har totalrenoverats från 2017 och framåt med nytt kök, nya ytskikt (golv och väggar), uppgraderat el, nya innerdörrar och nytt badrum år 2022.
  Hall
  Redan i hallen presenterar sig lägenhetens höga och genomgående standard. Här finns gott om svängrum med plats för klädhängare, skoställ och möbler för förvaring. Det finns även en klädkammare och en inbyggd garderob som ger bra förvaringsmöjlighet. Infällda spotlights i taket, ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Kök
  Helrenoverat kök i modernt och stilrent utförande med en trivsam planering. Köket går i vitt med speglade skåpluckor och rostfria beslag, tillsammans med bänkskiva i massiv ek och ett matchande kakel ovan. Komplett maskinpark med integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn och micro i arbetsvänlig höjd, spishäll och fläktkåpa i rostfritt. Här finns gott om arbets- och avlastningsyta på två bänkar och goda förvaringsmöjligheter i flera skåp. Matplats vid fönster med plats för 4-6 personer. Ekparkett på golvet, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket.
  Vardagsrum
  Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med fin utsikt mot föreningens innergård. Vardagsrummet är rymligt och enkelt att möblera. Här ryms både TV-hörna och extra matbord samt övriga möbler. Ekparkett på golvet, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket.
  Sovrum 1
  Sovrum som är enkelt att möblera och som har en praktisk helväggsgarderob bakom skjutdörrar. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 2
  Rymligt sovrum som rymmer det mesta som dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler för förvaring. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Infällda spotlights i taket.
  Badrum
  Mycket stilrent och modernt badrum från 2022! Påkostat badrum med stora kakelplattor på väggarna och matchande klinkergolv. Praktiska två-delade duschdörrar i glas som går att vika undan. Takdusch och förberett för tvättmaskin. Handfatskommod med tillhörande förvaring och badrumsskåp med spegel.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1962
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2018-02-06
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  132 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Kabel-TV via ComHem och internetanslutning via Bredbandsbolaget/ComHem. Ingår i månadsavgiften.
 • Förening
  Namn
  HSB:s brf Arenberga
  Allmänt om föreningen
  Föreningen bildades år 1962 vilket även är byggnadernas byggår. Föreningen äger fastigheterna Sätuna 3:186 och Sätuna 3:187. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 25 trapphus med adresserna Sätunavägen 8 A-C, 10 A-C, 12A-D, 14 A-E, 16 A-F, 18 A-D. -Lägenheter : 228 st -Lokaler och förråd: 27 st -Varmgarage: 39 st, 500 kr/mån -Kallgarage: 42 st, 300 kr/mån -P-platser med motorvärmare: 20 st, 180 kr/mån -3 st husvagnsplatser. Övriga kommentarer - I föreningen finns bastu. - Tvättstugor finns i hus 12 och hus 18. I hus 16 finns en grovtvättstuga. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Stockholm, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se HSB:s hemsida: https://www.hsb.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV via Comhem. HSB Arenberga har tecknat ett gruppanslutningsavtal på bredband och telefoni med Bredbandbolaget med start 2017-01-01. De tjänster som ingår är bredband 250/100 Mbit/s och telefoni. För detta betalar medlemmarna 190 kr/mån, en obligatorisk avgift som läggs på månadsavgiften.
  Parkering
  För garage och p-plats har HSB separata köer. Är man boende får man köpa ett P-tillstånd, som kostar 800 kr/år, med detta tillstånd är det fritt att parkera på samtliga lediga platser på Sätunavägen. Besökare parkerar på samma parkeringsplatser mot avgift (P-automat, 2 kr/tim eller 20kr/dygn).
  Renoveringar
  2021 - Renoverat hustak 2020 - Fortsatt renovering av husgavlar 2019 - Renovering av husgavlar 2018 - Två nya torkskåp 2018 - Gårdsrenovering slutförts 2018 - Byte av samlingsledningen för avlopp på Sätunavägen 10 2017 - Total upprustning av gården. Två nya tvättmaskiner. 2016 - Nya balkonger. 2016 - OVK och rensning av ventilationskanaler. 2015 - Termostatventiler och byte av stamventiler. 2013-2014 - Vattenrörs-byte 2011 - Samtliga brandvarnare utbytta 2011-2012 - Relining av stammar Föreningen diskuterar just nu fönsterrenovering och ventilation, inget beslut taget. Man diskuterar även skalskyddet. För ytterligare information se bifogad årsredovisning
  Ekonomi
  Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat 19/4-2022)
  Övrigt
  Brf Arenbergas hemsida: www.hsb.se/arlanda/brf/arenberga/
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 917 KR Inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband 250/100 Mbit/s och telefoni.
  Andel i föreningen
  0,51019%
  Andel av årsavgift
  0,51019%
  Reparationsfond
  1 455 KR
  Total Driftskostnad
  6 540 kr/år
  El: 4 740 KR
  Försäkring: 1 800 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Driftskostnaderna är uppskattade. Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag. Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt upphandlat avtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett källarförråd hör till lägenheten och finns i samma hus. Cykelförråd med egen utgång till gatan finns i huset. Tvättstuga finns bekvämt i huset bredvid, port 12. I port 14 finns bastu.
 • Balkong & parkering
  Stor och inglasad balkong med utgång från vardagsrummet. Heltäckningsmatta på golvet och skjutbara fönster med rullgardiner på alla fönster. Här ryms större möbler och med fin utsikt över omgivningarna och föreningens innergård.
  Parkering
  Det finns ett 100-tal parkeringsplatser på Sätunavägen, utöver parkerings- och garageplatserna som är uthyrda. Som boende kan man köpa ett parkeringstillstånd för 800 kr/år och får då nyttja alla parkeringsplatser på Sätunavägen som kräver tillstånd. Samma parkeringsplatser kan gäster använda med tillstånd eller betalparkering. Det finns även kostnadsfri gatuparkering på Sätunavägens huvudled.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det trivsamma Sätuna ligger mycket centralt med Märsta Station en kort promenad bort och är omgivet av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Från Sätunavägen har du direkt närhet till trevliga promenadstråk genom parker och ut mot både skogsmiljö och öppna landskap. I omgivningarna runt föreningens mark finns trevliga innergårdar med grillplatser och sittgrupper. Här har du även nära till förskolor och skolor som Sätunaskolan och Norrbackaskolan med F-6. Förskolan Smedjan finns på Tallstigen. På Dragonvägen finns förskolan Kanonkullen, som är en fristående förskola. Förskolan Skutan och Lyan ligger bredvid Norrbackaskolan på Odensalavägen och Ekorrvägen. Arlandagymnasiet finns nära och i Sigtuna finns Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket. Nära Märsta Station och Sätuna Torg. Det finns gym i närheten och det är även promenadavstånd till Märsta Centrum där det finns ett större utbud av närservice, livsmedelsbutiker, gym, systembolag, restauranger och shopping. Sätuna Torg genomgår just nu en totalrenovering där ett nytt torg planeras med nya affärslokaler och verksamheter.
  Kommunikation
  Promenadavstånd till Märsta Station. Längs Stationsgatan går även bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från stationen går bussar till Sigtuna och Arlanda, och du tar dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg mot Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Badrum
Sovrum 1
Sovrum 2
Hall
Hall
Hall
Balkong
Balkong
Balkong
Planlösning
Innergård

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!