Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odenvägen 47

Märsta
Låg månadsavgift och låga boendekostnader! Parkeringsplats ingår. Superfin och modern tvåa i centrala Märsta som byggdes 2015 med egen ingång. Här är det bara att flytta in, med hög standard i helkaklat badrum med golvvärme, handdukstork och tvättpelare. Även köket från Marbodal håller hög standard med maskiner från Siemens. I hela lägenheten ligger ekparkett och väggarna är vitmålade vilket gör det enkelt att sätta sin personliga prägel med inredning. Trädäckad uteplats i sydväst mot lugnt skogsparti utan insyn med utgång till husets baksida. Området runt Odenvägen är idylliskt och lugnt och trivsamt med närhet till allt. Varmt välkomna!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
42 KVM
Lgh nummer
23
Våning
av
Avgift
2 499 KR
inkl värme, vatten och kabel-tv
Adress
Odenvägen 47
Postnummer
19542
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  42 KVM
  Hall
  Entré via säkerhetsdörr. Gott om svängrum och plats för klädhängare och skoställ. Bra förvaring i tre garderober. Till lägenheten hör även ett separat förråd om ca 6 kvm. Ekparkett på golvet som går genomgående i hela lägenheten och vitmålade väggar.
  Kök
  Kök från Marbodal och med goda arbetsytor på en snygg L-formad köksbänk. Välplacerat fönster ovan arbetsbänk med utsikt mot skogspartiet. Köket går i vitt med släta luckor och med rostfria beslag. Vitt liggande kakel ovan köksbänken. Maskinparken från 2015 går i rostfritt och är från Siemens: Induktionshäll, integrerad kyl/frys, ugn, fläkt, inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Plats för matbord i köket, som alternativt kan placeras vid fönstret i den öppna planlösningen mot vardagsrummet.
  Vardagsrum
  Lägenheten har fönster i två väderstreck och får ett härligt ljusflöde. Vardagsrummet har tre fönster och är lätt att möblera med plats för tv-hörna, matbord och övriga möbler som t.ex. byråer eller skrivbord. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum
  Sovrum med plats för större säng och nattduksbord. Från sovrummet nås den trädäckade uteplatsen som även är under tak och med utgång till husets baksida. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Badrum
  Stort badrum med snyggt liggande kakel på väggarna och ett matchande klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Takdusch bakom snygg duschvägg och uppvärmd handdukstork. Bred handfatskommod med en stor och inbyggd spegel ovan. Här finns även ett fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggår, kommentar
  Husen totalrenoverades 2015.
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2015-10-11
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  245 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  Brf Äppelparken i Sigtuna
  Allmänt om föreningen
  Brf Äppelparken i Sigtuna bildades 2015 och är belägen på Odenvägen 9-39, 41 A-C, 43-57 i Märsta. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2015 och består av tre flerbostadshus 2-2½ våningar med 29 lägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 1929, 1989 och 2007. Under 2015 genomgick alla tre husen en totalrenovering.
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  TV och bredband via Com-Hem.
  Parkering
  Vid överlåtelse ingår parkeringsplats. Den nya ägaren kan välja att ta över den tidigare ägarens plats. 300 kr/mån
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  2 499 KR inkl värme, vatten och kabel-tv
  Andel i föreningen
  2,341105%
  Andel av årsavgift
  2,34114%
  Total Driftskostnad
  8 214 kr/år
  El: 6 852 KR
  Elförbrukning: 3432 kWh
  Försäkring: 1 362 KR
  Beräknat antal pers
  2
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Förråd på ca 6 kvm finns på gaveln av fastigheten. Tvättstugan ligger i byggnaden intill (det finns även tvättmaskin och torktumlare i lägenheten).
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt Märsta Station, livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Från Odenvägen når du enkelt Märsta Station med buss eller efter en kort promenad. Längs Stationsgatan går bussar mot Märsta Station och Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 595 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Egen ingång
Badrum
Badrum
Hall
Kök
Kök
Kök
Kök
Sovrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Uteplats mot skogsparti
Uteplats och baksida
Planlösning
Området
Uteplats
Uteplats

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!