Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Odensalavägen 4

MÄRSTA
• Balkong • Hiss i huset • Marbodal kök • Kombinerad tvätt/torkmaskin Välkommen till denna moderna och ljusa 2:a med ett fantastiskt läge, endast ett stenkast från Märsta station med närhet till härliga grönområden. Öppen och social planlösning med utgång till den ljuvliga balkongen. Lägenheten har genomgående hög standard med stilrena materialval såsom kök från Marbodal med moderna vitvaror, hel kaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Tillhörande förråd finns för extra förvaringsutrymme. Här är det bara att flytta in och börja bo. Här bor du i ett centralt läge med bussar som går precis utanför föreningens fastighet. Närhet till Märsta Station, gym och restauranger. Från Märsta Station tar du dig enkelt till Arlanda, Stockholm och Uppsala. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
47 KVM
Lgh nummer
149-1102
Våning
2 av 4
Hiss
Ja
Avgift
3 028 KR
värme, vatten, kabel-TV och källarförråd.
Adress
Odensalavägen 4
Postnummer
19543
Ort
MÄRSTA
Område
Märsta - Norrbacka
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  47 KVM
  HALL
  Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Förvaringsmöjligheter via garderob. På golvet ligger praktiskt klinker och hallen har ljusa väggar.
  KÖK
  Trendigt kök med köksinredning från Marbodal i tidlös aspekt vit färg. Utrustad med toppmoderna vitvaror, spis, kyl/frys, mikro, ugn, diskmaskin från Electrolux. På golvet ligger parkett och väggarna är ljusa.
  VARDAGSRUM
  I direkt anslutning till köket ligger vardagsrummet som har utgång till den härliga balkongen. Gott om plats för soffgrupp och annat möblemang. På golvet ligger parkett och ljust målade väggar.
  BALKONG
  Möblerbar balkong med härligt solläge och fri utsikt.
  SOVRUM
  Rymligt sovrum med gott om förvaring bakom skjutdörrsgarderob. Väggarna är ljusa och på golvet ligger parkett.
  BADRUM
  Rymligt duschrum med härliga finesser och bra förvaring. Klinker i grå ton med golvvärme samt kaklade väggar i vitt. WC, handfat med kommod, dusch med frostad duschvägg, tvättmaskin med torkfunktion samt handdukstork.
  ÖVRIGT
  Ett källarförråd ingår i upplåtelse av bostadsrätten.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2015-2016
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluftsventilation
  Energideklarerades
  2020-12-01
  Energideklaration
  Utförd
 • Förening
  Namn
  Brf Norrbacka Äng
  Allmänt om föreningen
  Brf Norrbacka Äng registrerades år 2015 och äger fastigheten Sigtuna Norrbacka 1:49. Fastigheten bebyggdes år 2015 med 1 bostadshus och 30 st bostadsrättslägenheter. Föreningen har ekonomisk och teknisk förvaltning via Riksbyggen. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget för medlemmarnas lägenheter. Lägenhetsfördelning: 1 rok - 11 st 2 rok - 19 st (varav 9 st etagelägenheter) Total bostadsyta: 1 307 kvm
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Fiber är draget till huset och lägenheterna. Det finns bredband, bredbandstelefoni och digital-TV via Telia. Basutbudet inkl. tv-box och router från Telia ingår i månadsavgiften.
  Parkering
  I området har Rikshem parkeringsplatser i direkt anslutning till föreningens fastighet. Ansökan för parkeringsplats görs via Rikshem. P-plats kan hyras för 320 kr/mån. P-plats med el kan hyras för 420 kr/mån. Separat kö. Det görs en årlig höjning med 2% på parkeringshyran. Det finns gästparkeringar i området.
  Renoveringar
  I dagsläget finns inga renoveringar planerade (kontrollerat 2019-12-02). Föreningen har 5 års-garanti sedan huset byggdes klart. Föreningen kommer att diskutera 5-års besiktning 2021. 2-års besiktning genomfördes 2018.
  Ekonomi
  Föreningen har som plan att genomföra en årlig höjning av avgiften med 2%.
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 028 KR värme, vatten, kabel-TV och källarförråd.
  Andel i föreningen
  3,5649%
  Andel av årsavgift
  3,56%
  Total Driftskostnad
  7 600 kr/år
  El: 6 000 KR
  Försäkring: 1 600 KR
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med t.ex. försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelförråd finns i källaren. På varje våningsplan finns cykel-/barnvagnsförråd.
 • Balkong & parkering
  Rymlig balkong i soligt sydost-läge.
  Parkering
  I området har Rikshem parkeringsplatser i direkt anslutning till föreningens fastighet. Ansökan för parkeringsplats görs via Rikshem. P-plats kan hyras för 320 kr/mån. P-plats med el kan hyras för 420 kr/mån. Separat kö. Det finns gästparkeringar i området.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan med F-6 klasser ligger alldeles i närheten och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Gym (Träna Mer) finns i närheten och populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vi Märsta Station finns närservice, vård samt restauranger. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna. Sätuna Torg vid stationen är nu under renovering och planeras att bli en helt ny knutpunkt i kommunen med nytt torg och affärslokaler.
  Kommunikation
  Märsta Station nås enkelt via promenad. Bussar går längs Odensalavägen med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss.
  Parkering
  Det finns gästparkeringar i området.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 495 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök från Marbodal
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
Stort sovrum med garderobsvägg
Rymlig hall med klinkergolv
Stilrent och helkaklat badrum
Välkommen till Odensalavägen 4
Härlig balkong
Planritning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!