Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Laudons Väg 6E

Märsta
Trivsam trea på populära och lugna Laudons väg, parkeringsplats ingår i avgiften! Belägen mot grönska och fågelsång med fin utsikt från alla rum och balkong. Hela lägenheten har fått nytt och enhetligt golv år 2022 i form av ett ljust trälaminat. Genomgående så har lägenheten vitmålade väggar och en trevlig planlösning med två bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. I hallen finns tre garderober och en klädkammare. I ena sovrummet finns en dubbel garderob med skjutdörrar och ett linneskåp. Sovrummen är enkla att möblera och vardagsrummet har en trevlig social planlösning öppen mot köket och utgång till balkongen. Köket har uppgraderats med nya maskiner och har en modern stil. Rymligt badrum med badkar och tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk. I månadsavgiften ingår det mesta! Förutom parkering även värme, vatten, bredband, tv och IP-telefoni, samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen. Dessutom ett kallförråd på gården. Naturen och fina promenadstråk finns runt knuten. Centrum och tågstation finns inom 15 minuters gångavstånd, och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats. Flera skolor, förskolor och även gymnasium finns inom promenadavstånd.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
63 KVM
Lgh nummer
605
Våning
2 av 2
Avgift
4 393 KR
Värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni samt bredband 100/100 Mbit
Adress
Laudons Väg 6E
Postnummer
19532
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  63 KVM
  Hall
  Trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter i totalt tre garderober och en klädkammare. Nytt golv 2022 i form av ett trälaminat i ljus ton som går enhetligt i hela lägenheten. Vitmålade väggar.
  Kök
  Modernt och stilrent kök som går i vitt tillsammans med beslag i borstat stål och ett vitt liggande kakel ovan köksbänken i laminat. Kökets L-form ger gott om arbetsyta och bra förvaringsmöjligheter. Matplats vid fönster och socialt öppen planlösning mot vardagsrummet. Ugn, fläkt, spishäll (2022), kyl/frys (Samsung 2022), diskmaskin (Bosch 2020) och dubbel diskho.
  Vardagsrum
  Vardagsrum i trevlig social lösning med köket i ena änden och balkongen i den andra. Mycket ljus släpps igenom från fönsterpartier och balkongdörr i helglas. Vitmålade väggar och samma ljusa trälaminat från 2022 på golvet.
  Sovrum 1
  Även här ligger det nya och ljusa golvet från 2022 tillsammans med vitmålade väggar. Enkelt att möblera och förutom som sovrum så passar rummet även som kontor eller gästrum. Här finns en stor garderob med skjutdörrar. In till sovrummet finns en praktisk skjutdörr som ger extra möbleringsyta och utrymme.
  Sovrum 2
  Även detta sovrum är enkelt att möblera och har ett fint läge med fönster i två väderstreck inbäddat av grönska. Även här ligger det fina golvet från 2022 och väggarna är vitmålade. Samma lösning med skjutdörr.
  Badrum
  Rymligt och funktionellt badrum med egen tvättdel. Här finns även ett litet fönster som ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Badkar, WC, handfatskommod och badrumsskåp med spegelluckor. Tvättdel med tvättmaskin och arbetsbänk samt skåp ovan för extra förvaring. Vitt kakel på väggarna och ljus matta på golvet.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  2008
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2015-06-08
  Energideklaration
  Utförd
 • Förening
  Namn
  Brf BoKlok Ärlingheden
  Allmänt om föreningen
  Föreningen bildades 2008 och husen är byggda av Skanska efter BoKlok-konceptet. På fastigheten finns 8 st bostadshus innehållande 42 lägenheter. Lägenhetsfördelning: 10 st 2 rum och kök 54 kvm 16 st 3 rum och kök 64 kvm 16 st 4 rum och kök 76 kvm En parkeringsplats per lägenhet inklusive motorvärmaruttag ingår i avgiften. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, abonnemang för IP-telefoni och bredband 100/100 samt bostadsrättstillägget. Det sk bostadsrättstillägget i hemförsäkringen betalas av föreningen, genom den försäkring som finns för byggnaderna. Varje medlem står för sin egen hemförsäkring i valfritt försäkringsbolag. Till varje lägenhet hör ett kallförråd som ligger på gården. Det finns ett hus för hushållssopor där man också kan källsortera och det finns också ett postrum med kod. De boende ansvarar tillsammans för sysslor som gräsklippning, snöskottning och att hålla snyggt i området. Föreningen har trädgårdsredskap och verktyg som alla medlemmar kan låna. Det finns rullstolsramp till alla lägenheter på markplan. Övrigt: Det är 2 städdagar per år, en på hösten och en på våren. Ytterligare information om föreningen finns på föreningens hemsida: https://www.egrannar.se/brfboklokarlingheden/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Föreningen har avtal med Telia gällande TV/Bredband (100/100) /Telefoni. Telia trippel play ingår i månadsavgiften. Boende kan individuellt uppgradera TV och Internet.
  Parkering
  Till varje lägenhet hör en parkeringsplats med eluttag som ingår i månadsavgiften. Utöver det finns ett antal gästparkeringar där tillstånd erfordras. Föreningen förfogar över 10 gästparkeringsplatser, det finns även möjlighet att använda parkeringen utanför Ärlinghedens förskola (avgiftsfri 24-timmars kommunal parkering) OBS! kontrollera skyltning.
  Renoveringar
  2019-2021 - Målat fasader 2021 - Stamspolning 2021 - Målat alla ytterdörrar. 2022 - OVK och rengöring av ventilation Planerade renoveringar: 2022 - byte av delar av avbärarräcken på parkeringarna, lagning av asfaltsytor, besiktning och utbyte av enstaka takpannor på alla hus.
  Övrigt
  Föreningen har en gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring.
  Överlåtelseavgift
  1 000 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 393 KR Värme, vatten, p-plats med elstolpe, BR-tillägg i hemförsäkring, IP-telefoni samt bredband 100/100 Mbit
  Andel i föreningen
  2,19646%
  Andel av årsavgift
  2,19646%
  Total Driftskostnad
  5 700 kr/år
  El: 4 200 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och beror bl.a. på vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med el- och försäkringsbolag. I denna förening så ingår bostadsrättstillägget i hemförsäkringen i avgiften.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Ett kallförråd på 5 kvm tillhör lägenheten.
 • Balkong & parkering
  Balkong i härligt läge vid gaveln av huset och mot närliggande grönska och skogsparti.
  Parkering
  En parkeringsplats per lägenhet inklusive motorvärmaruttag ingår i avgiften. Föreningen har även flertalet gästparkeringar. Det finns även möjlighet att använda parkeringen utanför Ärlinghedens förskola (avgiftsfri 24-timmars kommunal parkering).
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Det går fina cykelvägar mot Sigtuna som sammanstrålar med strandpromenaden. Laudons väg ligger fint inbäddat mellan villorna och skogsparti. I närområdet finns flera fina promenadstråk och en fin skogsstig ligger bara några meter från huset. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går längs Stationsgatan och Aspvägen som ansluter sig till Märsta station. Längs Stationsgatan går bussar mot Sigtuna. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
2 095 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Klk
Vardagsrum från kök
Vardagsrum mot kök
Balkong
Balkong
Balkong
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Hall
Badrum
Badrum
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!