Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Frejgatan 57

Märsta
Superfin och helrenoverad trea med påkostade och stilsäkra materialval. Här bor du med hög standard i hela lägenheten, som har ekparkettgolv i alla rum, helrenoverat kök 2018 med nya luckor, maskiner och stommar och ett helrenoverat badrum 2015 med klinkergolv och kakel på väggarna tillsammans med snygga badrumsmöbler och förberett för tvättmaskin. Lägenheten har en trevlig planlösning och med fönster i två väderstreck som ger extra mycket ljus. Rymligt kök som har plats för matbord. Balkong med markis i soligt västläge. Båda sovrummen är enkla att möblera och det är även vardagsrummet som enkelt rymmer TV-hörna, en extra matplats och övriga möbler. Förvaringsmöjligheterna är goda med många garderober i varje rum och i hallen. Nya fönster från 2016, badrum och kök stamrenoverades 2015, lägenheten har ny elcentral med automatsäkringar och fiber finns. Säkerhetsdörr. Det finns även två förråd som hör till lägenheten. Tack vare lägenhetens läge är den väl insynsskyddad med fri utsikt från fönster. Tvättstugan ligger alldeles intill på andra sidan gården. Föreningen har flera parkeringsplatser som ligger nära huset. Här bor du i en välskött förening och i centralt läge med kort promenad till buss som går till Märsta Station, skolor, förskolor, gymnasium, sportfält och centrum med butiker samt livsmedelsaffärer. Välkommen!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
3 ROK
Boarea
75 KVM
Lgh nummer
41
Våning
3 av 3
Avgift
4 802 KR
I avgiften ingår värme, vatten och bredband samt TV via Telenor T2-flex och dess utbud av TV-kanaler.
Adress
Frejgatan 57
Postnummer
19553
Ort
Märsta
Område
Märsta - Valsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  3 ROK
  Boarea
  75 KVM
  Allmänt
  Nya fönster och balkongdörr 2016 Stambytt badrum och kök 2015 Badrum renoverat 2015 Kök renoverat 2018 Säkerhetsdörr Ny elcentral Nya innerdörrar Balkong i soligt västläge med markis Genomgående ekparkett i hela lägenheten
  Hall
  Välkomnande hall med säkerhetsdörr och gott om svängrum samt plats för förvaring i en garderob. Här finns även plats för klädhängare, skoställ och övrig möblering. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Här sitter den nya elcentralen med automatsäkringar.
  Badrum
  Stambytt och helrenoverat badrum från 2015 med hög standard. Gråsvart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Ett fönster ger extra ljus och vädringsmöjlighet. Handdukstork, badkar och bred handfatskommod med tillhörande förvaring. Badrumsskåp med spegelluckor och belysning. Förberett för tvättmaskin.
  Kök
  Helrenoverat och påkostat kök från 2018 som har plats för matbord. Köket går i vitt med kromade handtag. I köket finns goda förvaringsmöjligheter i flera skåp och bra arbetsyta på köksbänkarna. Ovanför köksbänkarna sitter ett vackert mosaikkakel i skimrande sten. Det finns även vitrinskåp med glasluckor och inbyggd belysning. Maskinparken är i rostfritt stål och består av kyl/frys, micro, inbyggnadsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Balkongen nås även via dörren mellan sovrummet och köket. Denna dörr kan med enkla medel sättas igen för att ge mer möbleringsyta i både kök och sovrum. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 1
  Sovrum som är lätt att möblera och med goda förvaringsmöjligheter i fyra platsbyggda garderober. Här är även utgången till balkongen som har ett soligt sydvästläge och med inbyggd markis som kan dras ut som ett extra skydd mot sol. Balkongen nås även från köket via dörren mellan sovrummet och köket. Denna dörr kan med enkla medel sättas igen för att ge mer möbleringsyta i både sovrum och kök. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum som är enkelt att möblera. Här ryms TV-hörna, extra matplats och övriga möbler. Stora fönsterpartier ger härligt ljus och rymd med fri utsikt utan byggnader framför. Tack vare lägenhetens läge så är den mycket insynsskyddad. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.
  Sovrum 2
  Även detta rum är enkelt att möblera och med två garderober för förvaring. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Fri utsikt från fönster utan insyn.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1967
  Fönster
  3-glas, 2016
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklarerades
  2010-06-15
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  143 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Fiber finns.
 • Förening
  Namn
  Märstahus 1 BRF
  Allmänt om föreningen
  Märstahus 1 BRF Föreningen består av 266 lägenheter med adresserna Frejgatan 30 - 75. Byggnadsåret är 1967-69 Lägenhetsytan uppgår till 18 476 kvm och garageyta uppgår till 1 980 kvm. Föreningen har inga lokaler. Föreningen har en mycket informativ hemsida se: https://www.sbc.se/marstahus1
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Eget bredband (fiber) via Ownit är installerat i alla lägenheter: 100 Mbit/s, (Ingår i avgiften). Högre hastighet på 250 Mbit/s eller 500-1000 Mbit/s kan väljas mot extra debitering Tv via Telenors kanalpaket T2-flex, ingår i avgiften. Digitalbox och kanalkort tillhör lägenheten och ingår. 8 tillvalskanaler förutom ett fast grundutbud kan väljas fritt av var och en. Vill man ha ytterligare kanaler förutom utbudet som ingår i T2-flex kan det göras till en extrakostnad som debiteras bostadsrättshavaren.
  Parkering
  Till alla platser tillämpas separat kö och hyrs ut i mån av tillgång. Bilplats kan inte övertas av köparen. Totalt finns ca 290 bilplatser att tillgå. Hyra för parkeringsplats för personbil 100 kr/mån Hyra för motorvärmarplats personbil 155 kr/mån Hyra för garageplats för personbil 300 kr/mån Hyra för 2-hjulig MC-plats (i garage) 70 kr/mån 2-hjulig MC-plats, utomhus, gratis. Besöksparkering kostar 5 kr / timme eller max 50 kr / dygn. Det finns 20 st platser på två parkeringsdäck. Föreningen har inga p-platser för släpvagnar, husvagnar eller större fordon som tex lätta lastbilar. Max vikt på parkeringsdäck är 3500 kg, (personbil) och får inte vara längre än 550 cm. Max fri höjd i garage är 2 meter. Uthyrning av bilplatser hanteras av kontoret. Tel 08-591 178 65 (Info från www.sbc.se/marstahus1)
  Renoveringar
  Utförda renoveringar: Nya stammar i kök och badrum 2015. Ny planlösning och ny inredning i samtliga badrum. Byte av garageportar 2015. Alla fönster och balkongdörrar är bytta. 3-glasfönster och tilläggsisolering 2016. Pågående renoveringar: Under hösten 2018 påbörjades markarbeten, bl.a. för nya planteringar vid husen. För mer info gå in på föreningens hemsida. (Info från styrelsen i Märstahus 1 BRF samt www.sbc.se/marstahus1).
  Övrigt
  Varje lägenhet har tillgång till en tvättstuga av totalt 5 tvättstugor i området, öppna mellan klockan 07-22 . Där finns två maskiner, varav en för lite grövre tvätt, dock inte mattor. Torkskåp, torktumlare, strykbräda, och torkrum för tex lakan. Mindre mangel. Ett separat källarförråd finns till varje lägenhet. En del lägenheter har också ett litet förråd i trapphuset.
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  4 802 KR I avgiften ingår värme, vatten och bredband samt TV via Telenor T2-flex och dess utbud av TV-kanaler.
  Andel i föreningen
  0,39936%
  Andel av årsavgift
  0,40191%
  Total Driftskostnad
  5 400 kr/år
  El: 4 200 KR
  Försäkring: 1 200 KR
  Beräknat antal pers
  2
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör två förråd, det ena i trapphuset och det andra i huset intill i nr 59. Tvättstugan ligger i huset intill i nr 30.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Frejgatan har du närhet till öppna landskap, skogsområden och Mälaren med badplatser. I området finns även flera alternativ till förskolor, skolor, motionsspår och idrottsplatser. Mot Steninge och Mälaren ligger även det vackra området runt Steninge Slott och populära Steninge Bruk med restaurang som nås antingen med bil, buss eller via promenad och cykelvägar. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb. Steningebadet är mycket populärt på sommaren och längs kustlinjen finns flera bad- och utflyktsplatser för att vara mer privat. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Utbudet av förskolor och skolor är stort: Sagaskolan, F-3 Eddaskolan, F-4 Galaxskolan, F-6 Steningehöjdens skola, F-6 Valstaskolan, 7-9 Arlanda Gymnasiet ligger i anslutning till Midgårdsvallen. Märsta Centrum är en knutpunkt med shopping, restauranger, caféer och närservice. Här finns även handelsplats med större livsmedelsbutiker och gym. Valsta Centrum som erbjuder shopping, caféer, restauranger, frisörer och en stor livsmedelsbutik.
  Kommunikation
  Bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen, Valstavägen och Vikingavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 550 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!