Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekorrvägen 8

Märsta
Nu finns tillfälle att förvärva en tomt i ett av Märstas mest populära villaområden! Skapa ditt egna drömboende i omtyckta Norrbacka där du har närhet till vackra naturområden, skolor, förskolor och Märsta Station. Belägen i slutet av en vändplan med ett lugnt och privat läge med många möjligheter då tomten är större än de flesta i området. Tomten ligger även på en höjd som ger en fin utsikt. Den nordvästra delen angränsar mot en allmänning och tomtens utformning ger möjlighet till trädgårds- och tomtytor för lek och avkoppling i soligt läge.

Fakta

Typ
Tomt
Fastighetsbeteckning
Norrbacka 3:5
Tomtarea
1377 KVM

Övrigt

Tomtens area är 1 377 kvm där byggnader får upptaga 200 kvm av tomtytan enligt detaljplanen. Belägen i slutet av en vändplan på Ekorrevägen. Se detaljplanen under "Dokument & Länkar". Koordinater: Latitud: 59.636084658, Longitud: 17.8511976291
Adress
Ekorrvägen 8
Postnummer
19544
Ort
Märsta
Område
Märsta - Norrbacka
Kommun
Sigtuna
 • Byggnad
  Vatten och avlopp
  Vatten saknas. Avlopp saknas
 • Allmänt om fastigheten
  Taxeringsvärde
  1 053 000 KR
 • Rättigheter & Belastningar
  Planbestämmelser
  Stadsplan (1973-11-07)
 • Övrigt
  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det populära och trivsamma Norrbacka är lugnt beläget runt vackra naturområden med närhet till vackra skogsområden och öppna landskap. Här finns flera trevliga motions och promenadstråk och Märsta Station ligger en kort promenad bort. Norrbackaskolan med F-6 klasser ligger alldeles i närheten och i området finns flera lekplatser, fotbollsplaner och motionsspår. För den sport- och fritidsintresserade finns flera idrottsplatser, fotbollsplaner och idrottshallar i Märsta och Sigtuna. Populära Midgårdsvallen är ett stort sportfält och har en badanläggning med SPA och ett utomhusbad som på vintern används för skridskoåkning. I Märsta och Sigtuna finns även ishall, ridklubb och golfbanor. Vi Märsta Station finns livsmedelsbutik, närservice, vård samt restauranger och café. Vid Märsta Centrum finns shopping, gym, restauranger, caféer och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna.
  Kommunikation
  Bussar går längs Odensalavägen precis nedanför Ekorrevägen med anslutning till Märsta Station. Från Märsta Station går bussar till Arlanda och Sigtuna och tåg till Uppsala och Stockholm. Stockholm nås på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
2 495 000 KR

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Fastighetskarta

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!