Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekilla Gårdsväg 64

Märsta
Renoverad och trivsamt planerad tvåa om rymliga 62 kvm med stor balkong med eftermiddags- och kvällssol! Lägenheten har renoverats med ett mycket stilrent och modernt kök från 2017 med moderna maskiner i rostfritt samt praktisk L-form för extra arbetsyta, förvaringsmöjligheter och plats för matbord vid matplatsen. Nya ytskikt som trälaminatgolv och målade väggar i resten av lägenheten. Skyddat och bekvämt läge endast 1 tr upp. I hallen som nås via säkerhetsdörr finns totalt tre garderober och en klädkammare som ger mycket bra förvaringsutrymmen. Vardagsrummet rymmer både tv-hörna och extra matbord och har en trevlig social yta med utgång till balkongen. Sovrummet rymmer enkelt dubbelsäng, nattduksbord och möbler som byråer eller garderober. Det stamrenoverade badrummet är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett insynsskyddat läge med fin utsikt från alla fönster och ett svårslaget balkongläge med sol långa dagar. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, och TV ingår i månadsavgiften samt bredband för endast 170 kr/mån. Föreningen har även tillgångar som bastu, gym, tvättstuga samt en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
62 KVM
Lgh nummer
84
Våning
2 av 3
Avgift
3 660 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV. 170 kr/mån avgift för bredband tillkommer.
Adress
Ekilla Gårdsväg 64
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  62 KVM
  Hall
  Hall med plats för klädhängare och skoställ. Här finns mycket bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare och tre garderober. Snyggt inbyggd spegel med belysning. Trälaminat i grå ton på golvet och ljusa väggar.
  Kök
  Modernt och stilrent kök från 2017 med påkostade materialval. Köket har planerats för ljus och yta, med L-form som ger bra arbetsyta och förvaringslösningar samt bra plats för matbord vid matplatsen. Köket går i vitt med rostfria handtag och maskiner. Ovanför köksbänken sitter ett stora gråa kakelplattor. Här finns kyl/frys i rostfritt (Samsung), ugn och micro i rostfritt (Electrolux) och i arbetshöjd, induktionsspishäll, fläkt i rostfritt och integrerad diskmaskin. Trälaminat i grå ton på golvet och ljust målade väggar.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum som är enkelt att möblera. Här ryms TV-hörna, extra matbord och övriga möbler. Utgång till balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Trälaminat på golvet och vitmålade väggar och matchande fondtapeter.
  Sovrum
  Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som byråer eller garderober. Trälaminat på golvet och ljust målade väggar med fondtapet.
  Badrum
  Stamrenoverat badrum som är förberett för tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel på väggarna och våtrumsmatta. Krokar för handdukar. Badkar, WC, handfat och badrumsskåp med spegelluckor.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Mekanisk frånluft
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  114 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170kr/mån för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170 kr/mån. Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd 2019: Nya fönster i vardagsrummen. Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 660 KR inkl värme, vatten, kabel-TV. 170 kr/mån avgift för bredband tillkommer.
  Andel i föreningen
  0,4655%
  Andel av årsavgift
  0,4655%
  Reparationsfond
  7 671 KR
  Total Driftskostnad
  3 660 kr/år
  El: 2 400 KR
  Försäkring: 1 260 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och beror av vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Balkong
  Balkong i soligt sydväst-läge med eftermiddags- och kvällssol. Utsikt över innergård och med gott om plats för sittgrupper och växter. Utgång från vardagsrummet.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum som nås med buss eller promenad finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från hållplats två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Planritning
  Planlösning
 • Karta
Utgångspris
1 595 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Utsikt balkong
Utsikt balkong
Hall
Sovrum
Badrum
Planlösning
Lekplats i området
Föreningens garagelänga och parkeringar

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!