Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Ekilla gårdsväg 46

Märsta
Exklusivt helrenoverad tvåa om rymliga 62 kvm i markplan med en stor trädäckad altan i soligt sydväst-läge! Radhuskänsla där terrassen blir som ett extra rum med direkt tillgång till gräsmatta. Helt nytt och påkostat kök från 2019 i mycket modern standard med genomtänkt planering för både funktion och stil. Hela lägenheten har renoverats och har fått en ny och ljus yta tack vare ändrad planlösning mellan hall och vardagsrum. I lägenheten finner vi även många smarta lösningar tack vare noga utförda el-arbeten. I köket finns plats för matgrupp och det stora vardagsrummet rymmer både tv-hörna och extra matbord och har en trevlig social yta med utgång till terrassen. Sovrummet rymmer enkelt dubbelsäng med nattduksbord och har en rymlig garderob med skjutdörrar. Helrenoverat badrum med spotlights i taket och snedställd WC som ger mer utrymme. Hallen har gott om svängrum och bra förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Här bor du i en stabil HSB förening där värme, vatten, TV och bredband ingår i månadsavgiften och med tillgångar som bastu, gym, tvättstuga. Det finns även en gemensamhetslokal. Naturen finns nära inpå och direktanslutning till Märsta Station finns via Stationsgatan och busshållplats precis bredvid föreningens fastighet.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
2 ROK
Boarea
62 KVM
Lgh nummer
112
Våning
1 av 3
Avgift
3 705 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Adress
Ekilla gårdsväg 46
Postnummer
19533
Ort
Märsta
Område
Märsta - Ekilla
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  2 ROK
  Boarea
  62 KVM
  Hall
  Öppningen mellan hall och vardagsrum har breddats och den nya planlösningen ger hallen och hela lägenheten mer ljus och svängrum. Här finns en stor garderob med skjutdörrar och plats för fler garderober eller byrå. Infällda spotlights med dimmer i taket och eluttag med nattbelysning. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. El för TV och bredband har dragits om till en mer praktisk lösning.
  Kök
  Exklusivt kök från 2019 med genomtänkta lösningar för funktion och stil. Här finns god arbetsyta på den L-formade köksbänken. Köket har en ljust grå ton med beslag i mässing och ett snyggt stänkskydd i mässing. Maskinparken består av rostfri diskmaskin, spishäll, rostfri fläkt, rostfri kyl/frys samt inbyggd ugn och micro i rostfritt och arbetsvänlig höjd. Plats för matbord. Infällda spotlights med dimmer i taket. Askparkettgolv och ljust målade väggar.
  Vardagsrum
  Rymligt vardagsrum med utgång till terrassen i soligt söderläge. Terrassen har el för t.ex infravärme eller belysning och har infällda spotlights i golvet. Vardagsrummet rymmer tv-hörna och matgrupp samt övriga möbler. Infällda spotlights i taket med dimmer. Även här gör den smarta el-dragningen sig påmind vilket gör TV och tillhörande elektronik enkla att ansluta utan sladdar längs väggar och golv. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Eluttag med nattbelysning.
  Sovrum
  Sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och övriga möbler som byrå. Här står redan en stor garderob med skjutdörrar. Smart dragen el för tv och elektronik för att slippa sladdar på golv och längs väggar. Infällda spotlights med dimmer i taket och eluttag med nattbelysning. Ekparkett på golvet och en stilfull tapet på väggarna.
  Badrum
  Badrum med snedställd WC vilket ger mer golvyta. Här finns bubbelbadkar och en bred handfatskommod. Helkaklat med golvvärme och infällda spotlights i taket.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1972
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Frånluft
  Energideklarerades
  2019-01-10
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  114 kWh/m² (Atemp) och år
 • Förening
  Namn
  HSB BRF ASPEN
  Allmänt om föreningen
  Fastigheter Föreningen äger fastigheten Ekilla 1:5 som bebyggdes år 1972. På fastigheten finns 6 bostadshus med tillsammans 30 trapphus på adresserna Ekilla gårdsväg 10 - 68 samt en lokal. Totalt finns 195 bostadsrättslägenheter och bostadsytan är 13 865 kvm. - I föreningen finns bastu, gym samt en gemensamhetslokal (Pumpen) att hyra . - I området finns lekplatser, fotbollsplan, bouleplan och grillplatser. Föreningen har även en släpkärra man kan hyra. - Alla lägenheter är försedda med uttag för bredband från Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170kr/mån för bredband. För att bli medlem i en HSB-förening krävs medlemskap i HSB Arlanda, engångsavgift 500 kr (betalas tillbaka vid utträde). Årsavgift 300 kr. Blir man medlem efter den 1 juli så betalar man endast 150 kr första året. För vidare information se föreningens hemsida: http://www.arlanda.hsb.se/ www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Kabel-TV via ComHem Bredband via Bredbandsbolaget, föreningen har ett förmånligt avtal där varje boende betalar 170 kr/mån. Går att uppgradera.
  Parkering
  128 st kallgarage, 350 kr/mån 61 st p-platser med el-stolpe för de boende, 150 kr/mån 46 st p-platser utan el-stolpe för de boende, 75 kr/mån 10 st avgiftsbelagda gästparkeringar inkl handikappsplats 3 st husvagnsplatser. P-tillstånd går att köpa via HSB.
  Renoveringar
  Underhåll och investeringar 2014: Takrenovering och relining 2015: Fortsatta takrenoveringar, relining till samlingsledning samt byte friliggande ledningar under husen, byte av portar, OVK-besiktning. 2016: Uppgradering av elen till 3-fas samt införande av individuell mätning och debitering av hushållsel, fortsatt byte av portar, injustering av ventilation, 26 nya kallförråd 2019: Nya fönster i vardagsrummen. Kommande renoveringar: installation av vattenburen värme i 1:orna, målning av balkongkonsoller, målning av trapphus, utbyte av armaturer till utebelysning och renovering av lekutrustning.
  Ekonomi
  Enligt föreningens verksamhetsplan som sträcker sig till 2020 planerar man höjning av avgifterna med 2 % varje år.
  Övrigt
  Tvättstugorna finns i källaren på 30- och 40 husen. Bastu och gym ligger i 30 huset. Brf Aspen information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/arlanda/brf/aspen/
  Överlåtelseavgift
  1 183 KR
  Pantsättningsavgift
  473 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  3 705 KR inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
  Andel i föreningen
  0,44916%
  Andel av årsavgift
  0,44916%
  Reparationsfond
  6 965 KR
  Total Driftskostnad
  4 620 kr/år
  El: 3 120 KR
  Försäkring: 1 500 KR
  Beräknat antal pers
  1
  Kommentar
  Föreningen har gruppavtal för el där varje lägenhetsinnehavare debiteras efter sin egen förbrukning. Driftskostnader är individuella och beror av vad varje boende förbrukar och vilka avtal som finns med försäkringsbolag.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tvättstugor i källaren på 30- och 40 husen samt bastu och gym i 30 huset. Det finns även en samlingslokal som kallas Pumpen som går att hyra.
 • Uteplats
  Stor trädäckad altan i sydväst-läge med sol långa dagar. Delvis under tak och här ryms matbord, solstolar och grill. Egen grind och utgång till gräsmattan framför. Eluttag för t.ex infravärme eller belysning och infällda spotlights i golvet.
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Det lugna Ekilla erbjuder fina områden med skog och öppna landskap. Här har du närhet till skolor, gymnasium, förskolor, lekplatser och fotbollsplan. Midgårdsvallen med utomhusbad, simhall och sportfält ligger en kort promenad bort. Vid Märsta Centrum finner du ett större utbud av bl.a. gym, restauranger, caféer, närservice och livsmedelsbutiker.
  Kommunikation
  Bussar går från hållplats två hållplatser i området, Ekilla gård Norra och Ekilla gård södra. Från Norra når du Märsta station på ca 6 minuter, och från Norra går även bussar mot Sigtuna. Även från Södra går bussar mot Märsta station, och härifrån genom Märsta Centrum. Från Märsta Station går bussar till Sigtuna och Arlanda. Från Märsta Station tar du dig till Stockholm på ca 20 minuter med SJ eller till Uppsala på samma tid. Det går även pendeltåg till Stockholm och Uppsala. Arlanda når du från Märsta Station på ca 16 min med buss eller ca 25 min med tåg.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 695 000 KR

Visningar

Söndag 26/1 kl 13:15 - 13:45
Välkommen! Anmäl er gärna till visningen

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Fasad

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!