Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Dalgatan 9C

Märsta
Varmt välkomna till en mycket fin 1:a i skyddat läge högst upp i huset. Lägenheten är ljus och trevlig, mycket fräsch och välskött. Här får du ett riktigt kök med matplats och ett lättmöblerbart vardagsrum. Även hallen är rymlig med inbyggda garderober för förvaring. Samtliga väggar har målats tillsammans med ommålade garderobsdörrar och köksluckor. Köket har även uppgraderats med ny kyl och frys samt spis-keramikhäll med ugn under 2019. Badrummet har fått nytt handfat och WC-stol under 2019. Entré via snygg säkerhetsdörr med vit insida. Här är bara att flytta in! Dalgatan ligger mycket centralt med gångavstånd till Märsta station där bussar och tåg sammanstrålar. Bostadsrättsföreningen Husby är en mycket trevlig och välskött förening med bra gemenskap och låga månadsavgifter. Fina innergårdar med grönska, gräsytor samt grill- och lekplatser.

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
1 ROK
Boarea
40.5 KVM
Lgh nummer
44
Våning
2 av 2
Avgift
2 386 KR
inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
Adress
Dalgatan 9C
Postnummer
19547
Ort
Märsta
Område
Centrala Märsta
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  1 ROK
  Boarea
  40.5 KVM
  Allmänt
  Hall Bra hall med fyra garderober, nymålade garderobsdörrar och ljust målade väggar. På golvet ligger en snygg matchande matta i grått och svart. Entré via säkerhetsdörr med vit insida vilket matchar bra till lägenheten och hallen. Kök Ljust och fräscht kök med egen matplats. Nymålade köksluckor i ljusgrått, vitmålade väggar med samma snygga matta som i hallen. Ny spis med häll (2019), fläkt och kyl och frys . Fina bänkskivor med vitt sjöstenskakel ovanför. Vardagsrum Rymligt vardagsrum kombinerat sovrum. Ljust målade väggar med en ekparkett på golvet. Badrum Fräscht badrum/dusch med kakel och klinker (stambytt). Nytt handfat (2019) samt ny WC-stol (2019). Badrumsskåp med spegel och en handdukstork.
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1960
  Fönster
  3-glas isolerglas
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Energideklarerades
  2009-03-19
  Energideklaration
  Utförd
  Energiprestanda
  97 kWh/m² (Atemp) och år
  Övrigt
  Tvättstugan ligger i byggnaden intill. Till lägenheten ingår förråd som ligger i samma byggnad. Extra förråd går att att hyra, separat kö. Kabel-TV via ComHem (ingår i månadsavgiften). Garage går att hyra. Till garaget är det separat kö. P-plats går att hyra. Till p-platsen är det separat kö. Samtliga lägenheter är stambytta.
 • Förening
  Namn
  Brf Husby
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger 5 st byggnader uppförda 1960 på adresserna Dalgatan 3, 5, 7 och 9 samt Stationsgatan 9. Det finns 117 stycken lägenheter och ett antal lokaler. Föreningen har de senaste åren genomfört en rad förbättringsåtgärder, bla renoverat lekplatserna och bytt uppvärmning till en modern miljövänlig och energibesparande bergvärmeanläggning vilket medför lägre uppvärmningskostnader. Entréportarna och har bytts ut med kodlås samt källardörrarna och ventilationen har förbättrats. Båda tvättstugorna renoverades 2008. Miljöhus, vägbom och staket införskaffades 2009. FÖRENINGENS AVGIFTER: I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en administrativ avgift som uppgår till 2,5 % av gällande prisbasbeloppet, betalas av köparen. För arbete vid pantsättning av bostadsrätt får föreningen av bostadsrättshavaren ta ut en pantsättningsavgift med högst 1% av prisbasbeloppet. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen och fastighetsförvaltning handhas av HSB Arlanda. Fastigheterna är anslutna till ComHems kabeltevenät som även erbjuder bredbandsuppkoppling och telefoni. Bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen har tecknat gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring. HEMSIDA: För ytterligare information se föreningens hemsida www.husbybrf.se
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Lägenheterna är anslutna till Com Hems kabeltevenät som även erbjuder bredbandsuppkoppling och telefoni. Basutbudet av tv-kanaler samt bredband ingår i avgiften.
  Parkering
  Föreningen har 36 st garage och 70 st parkeringsplatser som de boende kan hyra. Till dessa finns ett separat kösystem. Priser på parkering: Stolpe (95 kr/mån), Stolpe med el (204 kr/mån), Litet garage (399 kr/mån), Stort garage (485 kr/mån).
  Överlåtelseavgift
  1 163 KR
  Pantsättningsavgift
  465 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  2 386 KR inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg
  Andel i föreningen
  0,62409%
  Andel av årsavgift
  0,62409%
  Total Driftskostnad
  7 125 kr/år
  El: 4 344 KR
  Elförbrukning: 1500 kWh
  Försäkring: 2 781 KR
  Beräknat antal pers
  1
 • Övrigt
  Uppgifter om lägenheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på 5 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm och Uppsala på ca 25 minuter åt vardera håll.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Utgångspris
1 195 000 KR

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Framsida

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!