Fastighetsmäklare i Sigtuna Kommun sedan 1993

Dalgatan 5A

MÄRSTA
• Låg avgift 1.386 kronor • 3 minuter till pendeltågsstationen Sällsynt tillfälle att förvärva en etta med mycket låg avgift i svårslaget läge nära Märsta Station och Centrum! Här bor du i en trivsam etta på första våningen. Denna bostad erbjuder dig väldisponerade kvadratmeter med rymligt allrum med praktisk sovalkov, kokvrå och duschrum. Från lägenheten har du enkel tillgång till föreningens gård med grillplats, sittgrupper och gräsytor. I huset bredvid ligger tvättstuga och i källaren finns källarförrådet och cykelrum. Populärt område och stabil Bostafsrättsförening. Från Dalgatan når du Märsta Station och Märsta Centrum efter endast en kort promenad. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Typ
Bostadsrätt
Rum
1 ROK
Boarea
24 KVM
Lgh nummer
65
Våning
1 av 3
Avgift
1 386 KR
inkl värme, vatten, bredband och Kabel-TV. BR-tillägget i hemförsäkring.
Adress
Dalgatan 5A
Postnummer
19547
Ort
MÄRSTA
Kommun
Sigtuna
 • Interiör
  Antal rum
  1 ROK
  Boarea
  24 KVM
  HALL
  Hall med plats för klädhängare och skoställ. Praktiskt plastmatta på golvet och väggarna är vitmålade.
  ALLRUM/SOVALKOV
  Vardagsrum som är enkelt att möblera och med en egen plats för säng i sovalkov. Här ryms TV-hörna, skrivbord och övriga möbler. Mycket ljus strömmar från det stora fönsterpartiet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger snyggt laminat.
  KOKVRÅ
  Praktiskt kokvrå med induktionshäll, fläkt, kyl med frysfack, diskho och förvaring i skåp bakom vita luckor. Eluttag finns och på väggarna sitter vitt kakel.
  DUSCHRUM
  Rymligt duschrum med WC, handfat, duschhörna, badrumsskåp med spegelluckor och belysning. I taket sitter spotlights. Duschhörnan är renoverad 2022.
  ÖVRIGT
  Till bostaden ingår ett förråd som ligger i källaren
 • Byggnad
  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1960-62
  Fönster
  3-glas
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Energideklarerades
  2020-01-09
  Energideklaration
  Utförd
  Övrigt
  Föreningen har installerat bergvärme vilket håller nere föreningens uppvärmningskostnader.
 • Förening
  Namn
  Brf Husby
  Allmänt om föreningen
  Föreningen äger 5 st byggnader uppförda 1960 på adresserna Dalgatan 3, 5, 7 och 9 samt Stationsgatan 9. Det finns 117 st lägenheter och ett antal lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen och fastighetsförvaltning handhas av HSB Arlanda. Föreningen har tecknat gemensam försäkring där bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Det innebär att du som medlem själv inte behöver teckna det tillägget på din hemförsäkring. Det finns källarförråd och cykelrum. I källaren på Dalgatan 3 och Stationsvägen 9 finns tvättstugor med tork- och mangelrum. I föreningen finns också en boulebana. HEMSIDA: För ytterligare information se föreningens hemsida www.husbybrf.se
  Organisationsform
  Bostadsrätt
  Typ
  Äkta bostadsrättsförening
  Tv och Bredband
  Lägenheterna är anslutna till Com Hems kabeltevenät som även erbjuder bredbandsuppkoppling och telefoni. Basutbudet av tv-kanaler samt bredband ingår i avgiften.
  Parkering
  Föreningen har 36 st garage och 70 st parkeringsplatser som de boende kan hyra. Till dessa finns ett separat kösystem. Priser på parkering: Stolpe (95 kr/mån), Stolpe med el (204 kr/mån), Litet garage (399 kr/mån), Stort garage (485 kr/mån).
  Renoveringar
  Föreningen har de senaste åren genomfört en rad förbättringsåtgärder, bla renoverat lekplatserna och bytt uppvärmning till en modern miljövänlig och energibesparande bergvärmeanläggning vilket medför lägre uppvärmningskostnader. 2012-2017 – Golvbrunnar och del av stam i lägenheter. Entréportarna och har bytts ut med kodlås samt källardörrarna och ventilationen har förbättrats. Båda tvättstugorna renoverades 2008. Miljöhus, vägbom och staket införskaffades 2009.
  Överlåtelseavgift
  1 208 KR
  Pantsättningsavgift
  483 KR
  Juridisk person
  Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare
 • Lägenhet
  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Avgift
  1 386 KR inkl värme, vatten, bredband och Kabel-TV. BR-tillägget i hemförsäkring.
  Andel i föreningen
  0,3291%
  Andel av årsavgift
  0,33234%
  Total Driftskostnad
  4 300 kr/år
  El: 2 700 KR
  Försäkring: 1 600 KR
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och baseras på den boendes förbrukning samt vilket avtal som finns med el- och försäkringsbolag. I månadsavgiften ingår bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.
 • Övriga Byggnader/Utrymmen
  Till lägenheten ingår ett förråd som ligger i källaren, där det även finns ett gemensamt cykelförråd. Extra förråd går att hyra, separat kö. I källaren på Dalgatan 3 och Stationsgatan 9 finns tvättstugor med tork- och mangelrum.
 • Parkering
  Föreningen har fina innergårdar med grillplatser, sittgrupper, boulebana och gräsytor. Tack vare läget på första våningen nås gården enkelt från lägenheten.
  Parkering
  Garage och p-plats med/utan elstolpe finns att hyra, separat kösystem tillämpas.
 • Övrigt
  Möblerna i bilderna är digitalt redigerade i efterhand.
 • Närområde
  Allmänt om området
  Från Dalgatan har du endast en kort promenad till Märsta Station, där pendel- och snabbtåg tar dig till Stockholm C eller Uppsala. Vid Stationsområdet finns ICA-butik, restauranger och närservice. Det är även en kort promenad till Märsta Centrum som har ett större utbud av restauranger, caféer, närservice, vårdcentral, gym och handelsplats med de större livsmedelsbutikerna. Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.
  Kommunikation
  Kommunikationerna är goda och med en promenad på 3 minuter nås Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och Arlanda. Härifrån går även pendel- och snabbtåg till Stockholm och Uppsala.
 • Dokument & Länkar
 • Karta
Eller högstbjudande
975 000 KR

Visningar

Måndag 5/12
Kontakta mäklaren för tidsbokning. Bokning görs till Dunja Tabakovic på tfn 070 275 09 23

Visningsanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Visningsanmälan

Intressesanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Ansvarig mäklare

Intresserad av detta objekt?

Anmäl Intresse

Bilder

Ljust allrum
Mysig sovalkov
Kokvrå
Utsikt mot innergården
Välkommen till Dalgatan 5A
Planlösning

Karta


 • AFI Fastighetsmäklare
 • Stationsgatan 3C nb, 195 47 Märsta
 • 08 - 591 275 45
 • info@afi.se

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!