Sälja

Att sälja sin bostad är ofta bland de största affärerna man någonsin gör och innebär en försäljningsprocess med många steg som man måste ta hänsyn till, lagar, information, ekonomi och marknadsföring är några av dem. Samtidigt har du som säljare specifika önskemål som ska uppfyllas. Att ta hand om försäljningen och vägleda dig genom den till ett avslut där du kan känna dig trygg, säker och nöjd är något vi på AFI brinner för.

Vi samlar in all information som behövs om din bostad för att sedan komma igång med din försäljning. Därefter kan vi börja fokusera på att ta fram det bästa ur din bostad och visa den för allmänheten på internet, i tidningar, via visningar och skyltning i vår butik, på banker och vid din bostad. Genom professionell fotografering i samband med konsultation och styling för denna och välarbetad beskrivning av bostaden sätter vi ihop annonser och prospekt för spekulanter där all fakta som de behöver veta finns att hämta. Tillsammans med dig genomför vi en försäljning där dina krav uppfylls och kryddas med vår erfarenhet.

När din köpare träder fram upprättar vi alla handlingar som behövs. Genom mycket goda kontakter med alla banker i kommunen, besiktningsmän och städfirmor ser vi till att ni snabbt och smidigt ska kunna träffa avtal och avsluta affären.

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte så gör vi en kostnadsfri värdering av din bostad och analyserar din säljsituation.