Om oss

Oberoende
En mäklare måste leva upp till lagens krav om totalt oberoende. Vi har inga andra intressen än att se till att du som säljer din bostad eller köper en ny får bästa möjliga affär. Vi är inte knutna till någon kedja eller enskild bank. Tillsammans med dig som säljer din bostad kan vi erbjuda ett kraftfullt och skräddarsytt upplägg för just din försäljning, som att utnyttja en bredare plattform av marknadsföring och annonsplatser eller att använda ett arbetssätt vars ändamål endast är att skapa de bästa förutsättningarna för en så lyckad affär som möjligt för dig och din köpare. Vi har dessutom ett gott samarbete med alla banker, även din bank. Vi utvecklar ett unikt och personligt samarbete med alla verksamma banker i kommunen.

Kunnig
En fastighetsaffär bygger mycket på förmedling av information och kunskap. Därmed krävs ett enkelt och lättfattligt sätt förmedla inte bara bostäder utan även kunskap. Vi delar med oss av vårt kunnande och hjälper alla parter genom hela försäljningsprocessen.

Erfaren
I över 20 år har vi varit verksamma som mäklare i Märsta, Sigtuna och Rosersberg. ”Vi kan vår kommun“. Vi har gjort affärer nästan överallt i kommunen och vet hur vi ska bemöta dina önskemål och behov för att du ska bli helt nöjd.

AFI
erbjuder kvalificerade mäklartjänster som bygger på en lång erfarenhet och stort engagemang tillsammans med en nära relation till dig som kund. Vår högsta målsättning är att din affär ska uppnå bästa möjliga resultat där du genom hela processen hålls uppdaterad om vad som sker. Det är den enskilda mäklaren som är framgången till en lyckad bostadsaffär. Nöjda kunder ger fler kunder.