Neptunusbacken 3

Lägenhet (Bostadsrätt)

Välkommen till en mycket trivsam trea på populära Neptunusbacken. Ljus och rymd kännetecknar verkligen denna lägenhet tack vare stora fönsterpartier och en planlösning som ger stora och öppna ytor. Den stora uteplatsen har ett soligt sydväst-läge som du når via glasdörrarna i vardagsrummet. Tillsammans med detta erbjuds ett genomgående högt skick i hela lägenheten tillsammans med praktiska lösningar. I avgiften ingår det mesta och även p-plats med el-stolpe ingår för motor och kupévärmare.

Boarea
80 m2
Rum
3
Område
Märsta - Steninge
Pris
1 795 000 kr utgångspris
Avgift
5 187 kr
Dela
Bud Budgivare Tidpunkt
1 900 000:- 1 2018-02-16 13:24
1 850 000:- 1 2018-02-15 22:41

* = Annullerat bud

 • Interiör

  Enligt föreningens registrering 2 rum.

  Byggnad

  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus Terrasshus
  Byggnadsår
  1987
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
  Övrigt
  Föreningens samlingslokal är belägen på bottenvåningen Neptunusbacken 3. Lokalen har plats för upp till 40 st matgäster.

  Allmänt om fastigheten

  Driftskostnad
  7 152,00 kr/år
  Driftskostnad, varav
  El: 2016 kWh
  Försäkring: 2160 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Kommentar
  Driftskostnader är individuella och beroende av förbrukning samt vilket avtal med försäkringsbolag man har. kr/år

  Närområde

  Allmänt: Det fina Steninge ligger vackert beläget med närhet till öppna landskap, skogsområden och mälaren. Man har även närhet till förskolor, skolor, motionsspår och Stenige är beläget i utkanten av Valsta, vilket gör att man har relativt nära till Valsta Centrum som erbjuder shopping, restauranger, caféer, frisör och en stor livsmedelsbutik. Från Steninge mot mälaren ligger även det vackra området med Steninge Slott. Längre bort förbi slottet ligger även en hamn och Flottviks Båtklubb.

  Kommunikation: Bussar går längs Östra- och Västra Galaxvägen med anslutning till Valstavägen. Bussarna ansluts till Märsta Station. Härifrån går bussar till Sigtuna och Arlanda och tåg till Knivsta, Uppsala och Stockholm.

  Förening

  Steningeterrassen

  Information: Brf Steningeterrassen är belägen i Östra Steninge i Märsta. Föreningen var inflyttningsklar 1987 och består av 59 lägenheter, alla med terrass i söderläge. I fastigheten finns också tvättstuga, cykelförråd och samlingslokal med kök och dusch/wc.

  Föreningen präglas av trivsam gemenskap med 2 städdagar per år, kontinuitet i styrelsearbetet och få lägenhetsförsäljningar. Föreningens ekonomi är god med sällsynta och små avgiftshöjningar samt en väl fungerande underhållsplan. År 2008 installerade föreningen bergvärme. ComHem levererar bredband och TV.

  Bostadsrättstillägg
  I föreningens försäkring hos Trygg Hansa ingår bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Varje enskild boende behöver alltså inte betala för detta skydd.

  Entrédörrar
  Entrédörrarna är försedda med DALOC säkerhetsdörr och elektroniskt lås som öppnas med tag för de boende och porttelefon för gäster.

  Andrahandsuthyrning
  Det är inte tillåtet att hyra ut sin lägenhet i andrahand utan styrelsens godkännande.
  Föreningen tar ut en månadsavgift för andrahandsuthyrning enligt paragraf 7, Avgifter, i stadgarna

  Samlingslokalen kan bokas av föreningens medlemmar till ett pris av 300 kr per dygn. Vid återlämnande ska den vara städad och återställd i ursprungligt skick.

  Tvättstuga
  Tvättstugan är belägen i fastigheten, Neptunusbacken 1, plan 1. Bokning sköts via bokningstavlan. Man får bara ha en bokningskolv per lägenhet. Omärkta och dubbla kolvar plockas bort med jämna mellanrum.

  Föreningen har en mycket informativ hemsida: www.brfsteningeterrassen.se

 • Bilder

  • F

  • h

  • h

 • Planlösning

  • Ansvarig Mäklare

   Reg. Fastighetsmäklare

   E-post: gabriel.krogius@afi.se

   Telefon: 070-275 00 12

  • Kontakta Gabriel Krogius

   Ange ditt namn.×
   Ange din e-postadress.×
   Ange telefon/mobilnummer×
 • KartaTack för ditt meddelande!

Vi återkommer med svar så fort som möjligt.

×