Södergatan 9B

Lägenhet (Bostadsrätt)

Ljus och trivsam 2:a, bästa läge och slående utsikt. Bra planlösning med gott om förvaring. Stor balkong med em/kvällssol. Tvättstugor i markplan. Ligger mycket centralt, 5 min promenad till pendeltåg, affärer, restauranger och skolor. Märsta centrum når man på 2 min och Arlanda når man på 15 min. Varmt välkomna!

Boarea
63 m2
Rum
2
Område
Centrala Märsta
Pris
1 300 000 kr utgångspris
Avgift
5 809 kr
Tillträde
Enl överenskommelse
Dela
Bud Budgivare Tidpunkt
1 300 000:- 2 2018-04-11 16:35
1 250 000:- 1 2018-04-11 11:29

* = Annullerat bud

 • Interiör

  Ljus trivsam lägenhet med modern planlösning. Renoverades med nya tapeter, målade väggar och tak samt nya moderna strömbrytare.

  HALL
  Rymlig hall med två garderober, på golvet ligger en ljus plastmatta, nytapetserade väggar i grått. Hatthyllan ingår.

  KÖK
  Köket är rymligt, ljust och fräscht. Vita köksluckor med spegeldörrar, ovan arbetsbänkarna sitter ett ljust kakel, väggarna är målade i en svagt grå nyans och på golvet ligger en plastmatta.Kyl och frys side by side med ismaskin årtal okänt samt diskmaskin från 2015. Från köket har man en mycket fin utsikt över Märsta.

  VARDAGSRUM
  Vardagsrummet renoverades 2010 med ett mycket fint ekparkettgolv. Nytapetserade väggar i grått från 2017. Rummet har fönster i två väderstreck samt utgång till en stor balkong i väst med utsikt över Märsta, lägenheten har högt och bra läge med fin utsikt.

  SOVRUM
  Rymligt sovrum med stor klädkammare. Sovrummet har gråmålade väggar och en snygg fondtapet från 2017, på golvet ligger en plastmatta. Sovrummet har fönster i två väderstreck. Efter hela ena väggen finns garderober med gott om förvaringsutrymme. Till sovrummet tillhör även en rymlig klädkammare som tidigare har använts som arbetsrum, här finns även en ventilation.

  BADRUM
  Badrummet är delvis kaklade väggar och ljus plastmatta. Utrustning: WC, handfat badrumsskåp med speglar och en handdukstork.

  Samtliga innerdörrar är utbytta till spegeldörrar.

  Byggnad

  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1993
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklaration
  Utfärdad 2008-09-24 00:00
  Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år
  Byggnadssätt

  Allmänt om fastigheten

  Driftskostnad
  6 645,00 kr/år
  Driftskostnad, varav
  El: 4500 kWh
  Försäkring: 1645 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Tillträde
  Enl överenskommelse

  Närområde

  Allmänt: Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer samt närhet till både för- och grundskolor.

  Kommunikation: Kommunikationerna är goda och med en promenad på 5 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm och Uppsala.

  Förening

  Brf Södergatan

  Information: Bostadsrättsförening Södergatan omfattar 225 bostäder med varierande antal rum och storlekar. Bostäderna finns i fem- till sexvånings punkthus och länkhus med tre våningar, alla med hiss. Några bostäder har balkongterrass nära marken, andra har takterrass. Flera bostäder har två balkonger. Det finns tolv etagelägenheter i två våningar.

  Till vissa lägenheter finns ett lägenhetsförråd alternativt förråd i entré- eller garageplan. Föreningen har cirka 40 stycken extra förråd för uthyrning. Till dessa förråd tillämpas ett kösystem.

  Cykel- och barnvagnsrum finns i entréplanen i portarna 11A, 16B, 17A, 28, 30 och 38.

  Sopor och avfallshantering: se föreningens hemsida: www.brfsodergatan.se

  Tvättstugorna finns i 9B, 13B, 15B, 16B,17B, 26, 32 och 38.

  I föreningen finns det gemensamma lokaler du kan låna för kortare tid. På Södergatan 15B finns en föreningslokal med matplats och porslin för ca. 18 personer. Där finns även möjlighet att värma mat. I samma hus finns även ett hobbyrum som du kan låna gratis där du kan slöjda eller laga saker.

  I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en administrativ avgift som uppgår till 2,5 % av gällande prisbasbeloppet, betalas av köparen.
  För arbete vid pantsättning av bostadsrätt får föreningen av bostadsrättshavaren ta ut en pantsättningsavgift med högst 1% av prisbasbeloppet.

  Föreningen har en mycket informativ hemsida besök: www.brfsodergatan.se. Där finns även årsredovisning, stadgar och den senaste informationen.

  Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator
  Sjukhusvägen 3, 750 03 Uppsala
  018-131450, fax 018-692320

  Kontaktperson: Ordförande William Micalsen

  Telefonnummer: 076-105 26 46

 • Bilder

  • F

  • h

  • h

 • Planlösning

  • Ansvarig Mäklare

   Reg. Fastighetsmäklare FMF

   E-post: carina.krogius@afi.se

   Telefon: 070-666 94 66

  • Kontakta Carina Krogius

   Ange ditt namn.×
   Ange din e-postadress.×
   Ange telefon/mobilnummer×
 • KartaTack för ditt meddelande!

Vi återkommer med svar så fort som möjligt.

×