Södergatan 26

Lägenhet (Bostadsrätt)

Stor och trivsam renoverad 2:a. Nya golv, super fräscht kök med nya vitvaror. Tvättmaskin i badrum. Stor balkong med utsikt mot Sigtuna kommuns torg. Tvättstugor i markplan. Ligger mycket centralt, 2 min promenad till pendeltåg, affärer, restauranger och skolor. Arlanda når man på 15 min.

Boarea
67 m2
Rum
2
Område
Centrala Märsta
Pris
1 350 000 kr utgångspris
Avgift
5 966 kr
Tillträde
Enl överenskommelse
Dela
Bud Budgivare Tidpunkt
1 350 000:- 1 2018-01-05 11:55

* = Annullerat bud

 • Interiör

  HALL
  Rymlig inbjudande möblerbar hall med snyggt grålaserat ekgolv, väggarna är vitmålade. Hyllor för avhägning ingår ej. I anslutning till hallen finns ett stort förråd.

  KÖK
  Smakfullt renoverat modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Vita köksluckor upptill med nya högblanka underskåp med utdragslådor i rött. Bänkskivorna är i massiv oljad ek. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett matchande snyggt golv i linolium plattor i vitt och rött. Utrustning: spis med häll från nov-2015, snygg spiskåpa från 2016, diskmaskin från 2016 och kyl/frys från nov-2015.

  VARDAGSRUM
  Trivsamt vardagsrum med utgång till en rymlig balkong som vetter ut mot Sigtuna Kommuns torg. Väggarna är vitmålade, på golvet ligger en fin slipad ekparkett.

  SOVRUM
  Väggarna är vitmålade, på golvet ligger ett nytt grålaserat ekgolv, från sovrummet når man en stor klädkammare.

  BADRUM
  Delvis kaklade väggar i vitt, övriga väggar en ljus målad vävtapet med en aprikosfärgad plastmatta. Här står även en tvättmaskin från 2017. WC handfat med spegel, badrumsskåp och handdukstork.

  FÖRRÅD
  Det finns ett rymligt förråd i lägenheten samt en klädkammare.

  Byggnad

  Byggnadstyp
  Flerfamiljshus
  Byggnadsår
  1991-93
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Energideklaration
  Utfärdad 2008-09-24 00:00
  Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år
  Byggnadssätt
  Fastighetsbet
  Sätuna 3:258

  Allmänt om fastigheten

  Driftskostnad
  5 600,00 kr/år
  Driftskostnad, varav
  El: 1240 kWh
  Försäkring: 2400 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Tillträde
  Enl överenskommelse

  Närområde

  Allmänt: Centrala Märsta omges av fina bostadsområden som tillsammans med parkområden och närheten till det mesta skapar en trivsam miljö. Här når du snabbt livsmedelsbutiker, vårdcentraler, gym, systembolag, restauranger, caféer, mindre shopping och både för- och grundskolor.

  Kommunikation: Kommunikationerna är goda och med en promenad på 5 minuter når man Märsta Station där bussarna sammanstrålar för att sedan gå ut i Märsta, till Sigtuna och till Arlanda. Härifrån tar man sig även via tåg till Stockholm och Uppsala.

  Förening

  Brf Södergatan

  Information: Bostadsrättsförening Södergatan omfattar 225 bostäder med varierande antal rum och storlekar. Bostäderna finns i fem- till sexvånings punkthus och länkhus med tre våningar, alla med hiss. Några bostäder har balkongterrass nära marken, andra har takterrass. Flera bostäder har två balkonger. Det finns tolv etagelägenheter i två våningar.

  Till lägenheten finns antingen ett lägenhetsförråd alternativt förråd i entré- eller garageplan. Föreningen har cirka 40 stycken extra förråd för uthyrning. Till dessa förråd tillämpas ett kösystem.

  Cykel- och barnvagnsrum finns i entréplanen i portarna 11A, 16B, 17A, 28, 30 och 38.

  Sopor och avfallshantering: se föreningens hemsida: www.brfsodergatan.se

  Tvättstugorna finns i 9B, 13B, 15B, 16B,17B, 26, 32 och 38.

  I föreningen finns det gemensamma lokaler du kan låna för kortare tid. På Södergatan 15B finns en föreningslokal med matplats och porslin för ca. 18 personer. Där finns även möjlighet att värma mat. I samma hus finns även ett hobbyrum som du kan låna gratis där du kan slöjda eller laga saker.

  I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en administrativ avgift som uppgår till 2,5 % av gällande prisbasbeloppet, betalas av köparen.
  För arbete vid pantsättning av bostadsrätt får föreningen av bostadsrättshavaren ta ut en pantsättningsavgift med högst 1% av prisbasbeloppet.

  Föreningen har en mycket informativ hemsida besök: www.brfsodergatan.se. Där finns även årsredovisning, stadgar och den senaste informationen.

  Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator
  Sjukhusvägen 3, 750 03 Uppsala
  018-131450, fax 018-692320

  Kontaktperson: Ordförande William Micalsen

  Telefonnummer: 076-105 26 46

 • Bilder

  • F

  • h

  • h

  • 1

 • Planlösning

  • Ansvarig Mäklare

   Reg. Fastighetsmäklare FMF

   E-post: carina.krogius@afi.se

   Telefon: 070-666 94 66

  • Kontakta Carina Krogius

   Ange ditt namn.×
   Ange din e-postadress.×
   Ange telefon/mobilnummer×
 • KartaTack för ditt meddelande!

Vi återkommer med svar så fort som möjligt.

×